Tiktok Beğeni Arttırma | Tiktok Beğeni Arttırma Yöntemleri

 Tiktok Beğeni Arttırma - Tiktok Beğeni Hilesi - Tiktok Beğeni Nasıl Arttırılır? - Tiktok Beğeni Arttırma Yöntemleri

Günümüzde Tiktok üzerinden fenomen olmaya çalışan ve beğeni sayısını arttırmaya çalışan birçok kişi bulunmaktadır. Sizlere vereceğimiz kısa kolay yöntemler ile Tiktok platformunda beğeni sayınızı arttırabilirsiniz. Peki Tiktok beğenilerinizi nasıl arttırırsınız? İşte Detaylar...

Yayınlarını ziyaret ederek, sosyal medya hesaplarınızı geliştirebilir ve sosyal medya ile para kazanabilirsiniz. Belirttiğimiz içeriklerin daha fazlasını Sosyal Medya kategorimizden bulabilirsiniz.

Tiktok Beğeni Nasıl Arttırılır?

Tiktok üzerinden beğenilerinizi arttırabileceğiniz birçok yöntem bulunmaktadır. Eğer hesabınızda 3. taraf beğeni hilesi veya beğeni arttırma uygulaması kullanıyorsanız. Bu uygulama ile bağlantınızı kesin ve bu tür uygulamaları kullanmayın. Bunun nedeni, bu tür uygulamalar hesabınızın etkileşimini kısıtlamaktadır.

Beğenilerinizi arttırmak için gündemdeki içerikleri videoya dönüştürüp paylaşabilirsiniz. Örneğin Tekno Gelir sitesi gündemde ve sizlerde Tekno Gelir sitesini çekerek diğer kullanıcıların dikkatini çekebilirsiniz. Bu yöntemi uygulayan birçok fenomen ve içerik üreticisi bulunmaktadır. Genel olarak da yöntem işe yaramaktadır.

Bir ayrı yöntemde düzenli video üretmektir. Tiktok uygulamasında en aktif saatleri bularak video üretebilirsiniz. Aktif saatler içerisinde video paylaşarak daha büyük bir kitleye hitap edebilirsiniz. Çoğu kişinin dikkatini çekecek ve izlenilebilecek seviyelerde video çekerseniz beğeni sayınızı arttırabilirsiniz.

Diğer yöntemimiz izlenme süresi, bu yöntem videonuzun daha fazla izlenmesini sağlıyor. Videonuz ne kadar fazla izlenirse, o kadar beğeni alır. Bundan dolayı videolarınızı kısa tutmaya çalışın veya kullanıcıları videonuzda tutun. Tiktok ortalama görüntülenme süresine önem veren platformlardandır. Ortalama görüntülenme süreniz ne kadar yüksek olursa, o kadarda fazla izlenirsiniz.

Diğer yöntemimiz ise kendi bulduğumuz ve işe yarayan bir yöntemdir. Tiktok uygulamasında videonuzu atın ve hemen uygulamadan çıkın. Uygulamayı alt sekmelerden de silmeyi unutmayın. Bunun nedeni bilinmemekte ama her 10 videomuzdan 7'si bu yöntem ile fazla izlenmelere ulaşmaktadır. 7 videonun beğeni sayısı ortalama 1000 üzerine çıktı.

Farklı yöntemlerden biri de 3 etiket girmek. Çoğu kişi sizlere #keşfet #fyp gibi etiketler girmenizi önerebilir ve bazen bu yöntem işe yarar ama video ile alakalı 3 tane etiket koyarsanız videonuzun izlenip beğeni alma olasılığı daha çok artacaktır. 3 Tane video ile alakalı etiket koyduktan sonra videoyu paylaşabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde fazla izlenip beğeni sayınızı arttırabilirsiniz.

Bu yöntemimiz video ayarlarınız olacak. Video ayarlarınızda düete vs. izin verin ve bütün ayalarınızı açık yapın. Bu videonuzun izlenmesine yardımcı olacaktır.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski