Adsense Onaylanma Süreci Nasıl Olur?

Yeni Yayınımızdan hepinize merhaba arkadaşlar, hoş geldiniz yayınımıza.

Bu yayınımızda sizlere YouTube para kazanma'nız açıldıktan sonra Adsense onay süreciniz nasıl geçecek? neler yapacaksınız? ve ne gibi hatalar yapmamanız lazım onları konuşacağız.


 YouTube iş ortağı olmanız için YouTube'un sizden istedikleri :

Son 1 Yıl İçerisinde;

1000 Abonenizin olması

4000 Saat izlenme barajını aşmanız

gerekmektedir. Bu barajı aştıktan sonra YouTube Kanalınızda bir inceleme yapar, İnceleme sonucunu size mail yolu ile bildirir. Ve YouTube iş ortağı programına kabul edilirseniz para kazanmanız onaylanır. Ve para kazanmaya başlarsınız fakat bazı adsense işleminden sonra.


Nasıl bu barajı aşacağınızla ilgili ufak bir yardım videosu hemen aşşağıdadır. Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayınız



ADSENSE ONAYI;

Para kazanmanız açıldıktan sonra YouTube Her ayın 12 sinde Adsense hesabınıza  ödeme yapar, fakat burada bir sorun var? henüz siz adsense hesabınızı onaylamadınız? peki adsense hesabı nasıl onaylanır?

Adsense sizin oturduğunuz adresi ögrenmek ve doğrulamak için adresinize  bir zarf gönderir ve bu zarfın içinde 6 haneli bir pin kodu var, bu pin kodunu adsense hesabınızın adres doğrulama bölümüne girip doğrulamanız lazım. Genellikle bu kod çok geç geliyor bazende gelmiyor tıpkı bana gelmediği gibi :) o yüzden google'da önlemini aldı ve manuel pin doğrulama hizmetini kullanıma sundu işte onun detaylarıda aşagıdaki videoda mevcut. Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayınız



Ardından banka hesabınızı da doğrulamanız gerekiyor, Google sizin hesabınız olduğunu doğrulamak için belli bi miktar hesabınıza para gönderir ve siz bu paranın miktarını Google'a iletirsiniz ve ardından doğrulanır. Fakat herkesin yanlış bildiği bir durum var, adsense bu bilgiler gönderilirken ingilizce karakter kullanmanız gerekmektedir, o yüzden burada herkes hata yapmaktadır.

Ve sizler için Aşağıda bir video derledim o videoya da göz atabilirsiniz.. Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayınız..




ADSENSE ONAYLANDIKTAN SONRA YAPMANIZ GEREKENLER :

Adsense hesabınız onaylı ve artık videolarınızda reklam var! tebrik ederim bir başlangıcın sonundasınız, BAŞARDINIZ! :) Şimdi ilk yapacağınız şey videolarınızdaki reklam ayarlamalarını yapmak! bunu zevkle yapacagınızı biliyorum çünkü bu sizin ilk reklamlarınız ve ilk kazançlarınız olacak.. Peki videolara nasıl reklam eklenir? ve nasıl eklesem daha iyi olur dedğinizi duyar gibiyim :) hiç merak etmeyin o konudada sizlere yardımcı olacağım.. Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayınız.






ADSENSE ONAYLANDIKTAN SONRA YAPMAMANIZ GEREKENLER :

Henüz videolarınızda ilk defa reklam çıktığı için reklamlarınıza tıklayıp gelir elde etmek isteyebilirsiniz, fakat bunu yapmayın arkadaşlar aksi taktirde adsense hesabınız 1 aylığına askıya alınır ardından ise Adsense hesabınız kalıcı olarak kapatılır. Bundan harici adsense reklam politikalarını okumanızı öneririm. gerçekten işinize yarayacağından eminim..


Evet Şimdi geldik son noktaya, Ben YouTube'dan ne kadar kazanıyorum? aşırı derecede merak ettiğinizi biliyorum, o yüzden direk sizleri bekletmeden Ne kadar kazandığım hakkında bilgilendirmeyi vereyim. Aşağıdaki videoda ne kadar kazandığım hakkında bilgilendirme yaptım, İyi seyirler dilerim... Video Çalışmazsa BURAYA Tıklayınız..



Yavaştan yayınımızın sonuna gelelim bu dersimize katıldığınız için teşekkürler, bir sonraki eğitimimizde görüşmek üzere, bu arada bizi  İnstagram veya Facebook'dan takip etmeyi unutma! ders duyurularımız oradan olacaktır bu sayede haberdar olabilirsin!

İnstagram Adresim : Tıkla

Facebook Grubumuz : Tıkla

YouTube Kanalımız : Tıkla

Asıl kanalım : Tıkla

Asıl Sitem : Tıkla


YouTube, Youtube egitim, Youtube eğitim, web egitim, web eğitim, web hocan, webhocan, YouTube eğitim seti, youtube egitim seti, youtuber olma, youtube ilk kanal açıldıgında ne yapmalıyız, youtuberlik egitimi, youtuberlik egitim seti, youtubeden ne kadar para kazanıyorum, youtubeden ne kadar para kazanılır, youtube'dan ne kadar para kazanılır, youtube'dan ne kadar kazanılır, youtube'dan ne kadar kazanıyorum, youtube para kazanma, youtube'dan para kazanma, youtubeden para kazanma,

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski