Youtube 4000 Saat Doldurma Yöntemleri | Youtube 4000 Saat Doldurma

Youtube 4000 Saat Doldurma Yöntemleri - Youtube 4000 Saat Doldurma

Eğer YouTube platformda içerik üretiyorsanız ve bu işten de para kazanmak istiyorsanız YouTube'un sizlere belirttiği 1000 abone ve 4000 saat gereksinimini doldurmanız gerekmektedir. Birçok yayıncı ve içerik üreticisi 4000 saat gereksiniminde takılı kalmaktadır. 4000 Saat aslında kolay yapılabilecek bir gereksinimdir. 4000 Saat gereksinimini doldurduktan sonra 1000 abone gereksinimini de karşılıyorsanız YouTube'dan para kazanmak için kanalınızı onay aşamasını gönderebilirsiniz. Peki 4000 saat nasıl olunur İşte Detaylar...


Youtube 4000 Saat Nasıl Olunur?

Sizlere yardımlaşma guruplarına giderek 4000 saat için karşılıklı video izlemeniz gibi saçma yöntemler vermeyeceğiz. Vereceğimiz yöntemler sizlerin hem işine yarayacak, hem de 4000 saat gereksinimini kolayca doldurabileceğiniz yöntemlerdir.

4000 saat gereksinimini doldurabilmek için öncelikle kanalınızın izlenmelerine göz gezdirmeniz gerekmektedir. Eğer videolarınız 100 veya 200 gibi düşük izlenmeler de kalıyorsa konseptimiz yanlış olabilir veya başlık etiket ve açıklama gibi önemli bölümlere dikkat etmiyor olabilirsiniz.

YouTube'da en önemli şeylerden biri olan SEO, sizlerin videosunu önerilenlerde en üst sıralara çıkartmak için en önemli faktörlerden biridir. SEO skorunuzu arttırabilmek için başlık, açıklama ve etiket gibi unsurlara çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer bir oyun videosu çekiyorsanız açıklama kısmındaki ilk 135 kelimelik kelime sınırına çektiğiniz oyun videosu ile alakalı SEO uyumlu bir yazı yazmanız gerekmektedir.

Başlık bölümüne ise başlığınızı yazdıktan sonra kısa bir çizgi veya emoji bırakın ve oynadığınız oyunu veya kanalımızın adını yazın. Bunun örneklerini bütün büyük Youtuberlar'da zaten görebiliyor olacaksınız. En son kısım olarak etiket kısmına da çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Etiketler kısmındaki bölüme videomuz ile alakalı etiketleri girebilirsiniz. Eğer etiket bulmakta zorluk çekiyorsanız Keyword.tool gibi sitelerde kolay bir şekilde etiket bulabilirsiniz.

Yapacağınız yöntemler bunlarla sınırlı değildir. Videolarınızı bütün tanıdıklarınız arkadaşlarınız, dost ile bütün herkese gönderin ve onlardan videonuzu beğenmesini ve yorum yapmasını isteyin. Videonuzda ne kadar fazla etkileşim olursa o kadar fazla kişinin önüne çıkacaktır. Bu da videonuzun izlenmesi anlamına gelir videonuz izlenirse izlenme süreniz de artacaktır, ve daha kolay bir şekilde 4000 saat gereksinimini karşılayabilecek durumda olacaksınız.

Bir farklı yöntem ise reklamdır. Videolarınızı Tiktok, İnstagram gibi platformlarda reklamını yapın. Bu yöntem birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu yöntem ile kanalınızı birçok kişi ziyaret eder ve birden fazla videonuz izlenir. Bu yöntem en fazla izlenme ve izlenme süresi kazandıran yöntemlerden biridir. Kolay bir şekilde 10 saniyelik videolar ürettikten sonra Tiktok, İnstagram gibi sosyal medya devi uygulamalarından reklamınızı yayınlayarak içeriğinizi bütün alakalı kişilere duyurun.

Eğer İnstgram ve Tiktok gibi uygulamalarda keşfete düşmeyi veya fazla izlenmeyi bilmiyorsanız web sitemizin arama kısmına "Tiktok Keşfet" veya "İnstagram Hesabı" yazarak ilk çıkan yayınlardan gerekli bilgileri alabilirsiniz. İnstagram reels ile de rahat bir şekilde videolarınızı izletebilirsiniz. Bu özellik İnstagram uygulamasına yeni eklenmiş olsa da milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Sizlere verdiğimiz yöntemleri harfiyen uygularsanız sizde Youtube platformundan hem abone hem de izlenme kazanabilirsiniz. 4000 Saat gereksinimini karşılamak için abone kasma siteleri, karşılıklı abone olma, karşılıklı izlenme arttırma gibi yöntemlere başvurmayın videonuzu izleyen kişiler veya sizin kanalınıza karşılıkla abone olan kişiler bir daha kanalınızı ziyaret etmeyeceklerdir. Sizlere videolarınızı devamlı izleyebilecek ve kemik kitlenizin oluşmasına yardım edecek takipçiler gereklidir. Bundan dolayı saçma yöntemlere başvurmak yerine sizlere verdiğimiz yöntemleri kullanarak kolay bir şekilde Youtube platformu üzerinde 4000 Saat gereksinimini karşılayabilirsiniz.

Umarız ki verdiğimiz bilgiler işinize yaramıştır sorularınızı yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Ayrıca yorumlarda bildiğiniz bir yöntem var ise bu yayını okuyan kişiler ile de paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski