Modlu Whatsapp Nasıl İndirilir? Silinen Mesaj Nasıl Kurtarılır?

  Modlu WhatsApp Nasıl İndirilir? Modlu WhatsApp Ne İşe Yarar?


Yeni yazımızdan hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere modlu WhatsApp'ın kurulumu, avantajları ve indirilmesini nasıl yapacağına dair tüm her şeyi sizlere adım adım göstereceğim. Whatsapp'ın ne tür avantajları var? modlu whatsApp ne işe yarar ve özellikleri nedir tarzı sorulara sizlere sırası ile yanıtlayacağız. Yazımıza hemen geçmeden önce sitemizde bulunan instagram kurtarma instagram güvenliği arttırmak adlı yazılarımıza bakabilrisiniz.

WhatsApp'ı Modlu indirmiş olduğunuz zaman pek çok güzel özellikten faydalanabilirsiniz. Modlu WhatsApp'ın özelliklerinden en çok beğenilen ve tercih edilenleri sizlere bu yazımızda vereceğiz.


Modlu WhatsApp'ın Özellikleri Nelerdir?

  • Modlu WhatsApp bir çok açıdan normal WhatsApp'a göre daha fazla özellikleri bulundurmaktadır. Bunlardan birisi ise silinen mesajlar sizde silinmemesidir. Gizlilik kısmına girdiğiniz zaman mesajları gördüğünüzü rahatlık ile gizleyebiliyorsunuz. 
  • Diğer önemli özellik ise yazıyor bilgisini yazdığınız zaman karşı tarafa yazıyor bildirimi karşınızdaki kişiye gitmesini engelleyecektir. Gizledikten sonra yazmaya çalıştığınız kişiye mesaj yazmaktan vazgeçerseniz bu özellik sayesinde karşı taraftaki kişi bunu görmeyecektir.
  • Başka bir özellik ise başkasının hikayesine yani durumuna baktığınız zaman sizin karşı tarafa durumu gördüğünüz gözükmeyecektir. Bu özellik çoğu modlu WhatsApp kullananlar beğenerek kullanıyor.
  • Modlu whatsapp özelliklerinden bir diğeri de son görülmenizi ister belirli bir süre ister tamamen kapatabilirsiniz. Bu sayede whatsapp'a girdiğiniz zaman son görülmenizi kimse görmeyecektir. Yani whatsapp'a girdiğiniz veya aktif olarak durduğunuz süre boyunca aktif olarak gözükmüyorsunuz.
  • Bir diğer çok beğenilen özellik ise mesajları gördüğünüzü gizleme özelliğidir. Mesajları gördüğünüz zaman karşınızdaki yani sohbet ettiğiniz kişi veya kişiler sizin mesajları gördüğünüzü gözükmeyecektir.

Modlu WhatsApp Nasıl İndirilir?

Google veya arama motorunuza whatsapp aero indir yazdığınız zaman karşınıza gelen ilk sayfaya yani aeronun kendi sitesine girin. Sayfaya girdikten sonra whatsapp aero kısmından seçerek dilediğiniz gibi indirebilirsiniz. Whatsaap'ı indirdikten sonra telefonunuza rahatlık ile kurabilir ve modlu whatsapp'ın dilediğiniz ve istediğiniz özelliği açarak kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski