Pubg Mobile Bedava UC Alma - Pubg Ücretsiz UC Nasıl Alınır?

 Pubg Mobile Bedava UC Alma - Pubg Ücretsiz UC Nasıl Alınır?

Herkese selamlar! Bu yazımızda sizlere Pubg Mobile Bedava UC Nasıl alabilirsiniz? Bunu sizlere göstereceğiz. İyi okurlar dilerim.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR!! GÜNCEL BİR ŞEKİLDE Bedava UC Almak İçin İNTERNETTEN PARA KAZANMA Kısmına gidip ücretsiz UC alabilirsiniz.

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere pubg Mobile bedava UC nasıl alacağınızı tüm detayları ve püf noktaları ile sizlere anlatacağım. Pubg Mobile beleş UC alma nasıl olur ve ücretsiz pubg mobile UC nasıl alacağını be detayları ile sizlere anlatalım. Bugün sizlere vereceğimiz aşamalara tek tek uyuduğunuz zaman bedava bir şekilde pubg Mobile UC satın alabilirsiniz.

Satın almış olduğunuz hoca dili kullanarak pubg bedava AKM deseni, pubg bedava isim değiştirme, pubg bedava elbise alma, pubg bedava eşya alma, pubg bedava buz diyarı ve pubg bedava firavun seti gibi eşyaları çok kolay bir şekilde alabilirsiniz. Fakat bunları almak için ilk olarak pubg Mobile için bedava bir şekilde UC almanız gerekmektedir.

Pubg bedava UC nasıl alınır cevap verecek olursak vereceğimiz aşamaları ve maddelere dikkatli bir şekilde atlamadan okuyup uyguladığınız zaman pubg Mobil'de UC satın alabilirsiniz. Bugün sizlere pubg Mobil'de almak için 2 adet yöntem vereceğiz. Bunlardan ilki hopi ile pubg Mobile bedava UC alma ve toz sahile pubg Mobile bedava UC alma olacaktır. 

Hopi İle Pubg Bedava UC Alma?

İlk olarak pubg Mobil'de bedava UC almak için telefonunuzda veya tabletinizde Google Play store girerek hop uygulamasını indirin. Uygulamayı indirdikten sonra izden isteğim iş olduğu kayıt bilgilerini isterseniz doldurup kayıt olabilirsiniz. Fakat unutmayın ki kayıt olduğunuz zaman bilgilerinizi tamamen doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Çünkü yanlış girdiğiniz zaman sizlere kod gelmeyecek ve kaydını tamamlanmayacaktır. 

Kayıt aşamasını bitirdikten sonra hopi'den para kazanmak için 3 tane arkadaşınızı uygulamayı davet edip vermiş olduğunuz ilk sayesinde uygulamayı indirip kayıt olmasını sağlayın. 3 arkadaşınız veya tanıdığınız biri kayıt olduğu zaman uygulamada 15 paracık puan kazanacaksınız.

Kan alındıktan sonra uygulamanın arama kısmına gelerek "Razer Gold pin" yazdıktan sonra arama kısmına tıklayıp aratalım. Ardından Razer Gold pin kodunu aldıktan sonra Google bey arama motoruna giderek razer Gold pin sitesine giriş yapın ve pubg Mobile Bruce satın alma kısmına girip 15 liralık pubg Mobile UC satın alabilirsiniz.

Sitemizdeki Pubg Mobile Kategorisinde;







ve daha birçok bedava kutu ve skin alma bulunmaktadır. Bunun için tek yapmanız gereken Pubg Mobile Kategorisine Göz Atmak!


Tosla İle Pubg Mobile UC Alma:

Diğer bir yöntemimiz ise tosla ile pubg Mobile UC alma olacaktır. Ön ödemeli olan bu kart Türkiye'de bilinen en büyük bankalardan birisi olan Akbank Bankası'nın kurduğu ön ödemeli banka kartıdır. Bu uygulamayı kullanarak arkadaşını davet edip ücretsiz bir şekilde para kazanabilmek mümkündür.

Uygulamaya getirmiş olduğunuz her arkadaşını da 4 TL değerinde ücretsiz para verilip hesabınıza yansıtılıyor. Yani her getirdiğin arkadaşınız başına sizlere 4 TL değerinde para veriyor. Kazanacağını para ile pubg mobilde bedava UC alıp dilediğiniz gibi ücretsiz eşya, ücretsiz araba ve pubg ücretsiz set gibi pek çok kullanabileceğini de eşyayı bedava bir şekilde hiç para ödemeden alabilirsiniz. 


Pubg Mobile UC almak için merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında belirterek sizde bedava bir şekilde pubg'de UC alıp dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. 


Bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla pubg Mobile UC alma veya çoğu online oyunlarda kullanabileceğiniz ekipman ve set almak için ana sayfaya giderek yazılarımıza bakabilirsiniz.


2 Yorumlar

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski