Pubg Mobile Ban Kaldırma 2022 - Pubg Mobile Ban Nasıl Kaldırılır?

  Pubg Mobile Ban Kaldırma GÜNCEL!!  Pubg Mobile Ban Nasıl Kaldırılır?

Herkese merhaba arkadaşlar yeni yılımızda hoş geldiniz. Bu yazımızda sizlere pubg Mobile banı yediğiniz zaman ne yapmamız gerektiğini tüm detayları ve püf noktaları ile sizlere anlatacağım. Pubg mobile Ban nasıl kaldırılır? Pubg Mobile ban kaldırma yolları? Bunları sizlere tüm püf noktaları ile yemiş olduğunuz pubg Mobile banını nasıl kaldırabileceğinizi anlatacağım. Pubg'de iyiymiş olduğunuz banı nasıl kaldırabileceğinizi anlatmaya başlamadan önce pubg Mobile, pubg ve pubg lite oyunlarında vereceğimiz taktikleri kullanılabilir ve oyun zevkinize hiç ara vermeden devam edebilirsiniz. Pubg Mobile hesap banı girmiş olduğunuz zaman neler yapmanız gerektiğini ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini detayları ile beraber sizlere anlatacağım. 

Çoğu kişinin aklında Pubg mobilede yediğim ban ne zaman kaldırılır veya Pubg Mobilede yemiş olduğunuz ban ne zaman açılır gibi sorularınıza bu yazımızda tüm detayları ve püf noktaları ile anlatacağım. Fakat pubg mobile ban süreleri yemiş olduğunuz ban sebebine göre değişmektedir.

Pubg mobile'de hesabınızı kurtarmaya çalışırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve sizden para talep edenlere asla ve asla paranızı vermeyin. Çünkü bu kişiler genel olarak sizlerin yemiş olduğu hesabın banını açtırma bahanesiyle sizlerden belirli bir ücret alıp ortadan kayboluyor. Şimdi sizlere pubg Mobile de yemiş olduğumuz banı kaldırmaya çalışırken nelere dikkat etmelisiniz? nelerden uzak durmalısınız tarzında soruları sizler için tüm püf noktaları ile anlatalım. 

Pubg Mobile Ban kaldırırken dikkat etmeniz gereken yerler:

  • Sizlere her hangi bir siteden "Yemiş olduğun pubg mobile banını kaldırırım" diyen kişi veya kişilere asla inanmayın. Çünkü bu kişiler sadece sizi dolandırmaya çalışacaklardır. 
  • Pubg Mobil'de yemiş olduğunuz banı kaldırırım ve benzeri şeyler diyen kişi veya kişilerin asla sözlerine inanmayın. Bu kişiler sizlerin asla banını kaldıramaz.
  • Hesabınız banlandıktan sonra kimseye kesinlikle para vermeye kalkmayın. Bu kişilerin tem amacı sizin iyi niyetinizi kullanarak paranızı almaya çalışacaklardır. Bu tarz kişilerden mutlaka uzak durmanızı tavsiye ederiz.
  • Yemiş olduğunuz hesap banını belirli bir fiyat yani ücret karşılığında kaldırmayı teklif eden kişilere inanmayın ve o tarz kişiler veya sitelerden uzak durmanızı mutlaka tavsiye ederiz.
  • Hesabınızın banlandıktan sonra tehlikeli site veya yerlere hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini kesinlikle kimseye vermeyin.
  • Hesabınızın yediği banı sadece pubg mobile destek ekibi kaldırabilir. Destek ekibi dışında hiç kimse kaldıramayacağından dolayı direk destek ekibi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.
  • Unutmayın ki pubg mobile destek ekibi ile irtibata geçtiğiniz zaman sizlerden hiç bir şekilde ücret talep etmez.
  • Yemiş olduğunuz banı sadece pubg mobile destek ekibi kaldırabilir. Pubg mobile destek ekibi dışında hiç kimse yemiş olduğunuz banı kaldıramaz.

Pubg Destek ekibi İletişim Bilgileri? Pubg Mobile Destek Ekibi ile Nasıl İletişime Geçilir?

Destek ekibi ile iletişime aşağıda vermiş olduğumuz mail adresinden destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Destek ekibine ne yazacağız derdine düşmeyin diye sizler için örnek bir betin ayarladık. Örnek metine aşağıdan bakabilirsiniz.

Pubg Mobile Destek Ekibine Yazacağınız örnek Metin:

Merhaba pubg mobile destek ekibi iyi günler. Pubg mobile politikalarının hepsine uymuş olmama rağmen hesabım durduk yere ban yedim. Lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olabilirsiniz.

Bu tarzda bir mesaj yazarak destek ekibine durumu bildirebilir ve destek ekibi hesabınız incelediği zaman herhangi bir politika ihlali yapmamışsanız tekrardan hesabınızı açabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski