Vodofone Rehber Gizleme Nasıl Yapılır 2022

 Vodofone Rehber Gizleme Nasıl Yapılır?  Vodofone Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır?

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere Vodafone telefon rehber yedekleme hizmetinin amacı genel olarak rehberde bulunan kişilerin telefon numaralarını saklayıp güvende tutar. Kendi telefonunuzda bulunan kişilerin numaralarının kaybolması ve gitmesi riskine karşı koruma altına almak istediğiniz zaman Vodafonenin sunmuş olduğu rehber yedekleme hizmetini kullanarak rehberinizi güvence altına alabilirsiniz. Vodofone hattınız varsa ve rehberinizde bulunan numaraları yedeklemek istiyorsanız sizlere vereceğim 4 yöntemi detayları ile anlatacağım. Yazımıza başlamadan önce vodofone rehber hizmeti nedir? sorusuna cevap verelim.


Vodafone rehber hizmeti dediğimi 118 ile başlayan ve bilinmeyen numaralar servisini çok kolay bir şekilde kullanmanızı sağlayan bir hizmet olmasının yanında yapmış olduğunuz görüşmeler tarife paketleri kısmına girmediğinden ayrı bir şekilde ücretlendir. Fakat bilinmeyen numaralar servisi ile yapmış olduğunuz görüşme süresi ne kadar ise ödeyeceğiniz tutar değişebilmektedir. 


Vodofone Rehber Nasıl yedeklenir?

Vodafone numaraları saklamak istiyorsanız kullanmış olduğunuz SIM karta numara kaydederek güvence altına alabilirsiniz. Fakat SIM kartina 250 numaradan fazla numara kaydedilmemesi sebebiyle kullanıcılar numaraları kaydedecek güvenilir yöntemler arıyor. Eğer 250 numara veya daha az numara kaydetmek istiyor ve yedeklemek istiyorsanız vereceğim adımlara adım adım uymanız yeterlidir.

  • İlk olarak telefonunuzun ayarlar kısmına giriş yapıp arama kısmına rehber yazın. 
  • Ardından karşınıza gelen ekranda görünen rehber yazısının üzerine tıklayın ve üst tarafta bulunan telefondan SIM karta taşı kısmına giriş yapıp yedeklemek istediğini telefon numarasını seçin.
  • Yedeklemek istediğiniz telefon numarasını seçtikten sonra tamam kısmına tıkladığınız zaman SIM kartınıza yedeklenecektir.
  • Eğer 250 veya daha az numara kaydetmek istiyorsanız bu yöntemi kullanarak ücretsiz bir şekilde numara kaydedip yedekleyebilirsiniz.

Vodofone Rehberim Uygulamasını Kullanarak Yedekleme Nasıl Yapılır:

Vodafone rehberim uygulamasını kullanarak yedekleme yapmak istiyorsanız ilk olarak telefonunuza uygulamayı indirin. Uygulamayı indirmeden önce unutmayın ki uygulamayı kullanarak tamamıyla ücretsiz biri şekilde telefon numaralarını yedekleyip güvence altına alabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamanın içerisinde bulunan "otomatik yedekleme" kısmını aktif edin. Bu özelliği aktif ettiğiniz zaman rehbere eklediğiniz her kişinin numarası otomatik olarak Vodafone rehberim uygulamasına yedekleyecektir.


Vodafone Numarayı Bilgisayara Aktarma:

Vodafone hattınız da bulunan numaraları herhangi bir uygulama kullanmadan bir usb kablo ile bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde 250 kişiden fazla kişinin numarasını kaybetmeden sahip olabilirsiniz. Yani rehberinizde bulunan bazı kişileri bilgisayara aktardığını zaman yer açılacağı ondan dolayı sonradan ekleyeceğiniz kişileri rahatlık ile ekleyebilirsiniz.

  • Dışa aktarım ile Vodafone hattınız da bulunan numaraları bilgisayara aktarmak için ilk olarak "rehber" kısmına giriş yapıp sağ üst tarafta bulunan yedekle kısmına tıklayın. 
  • Fakat unutmayın ki yedekleme tercihini yapmadan önce USB kablosu ile telefonunuzun bilgisayara bağlı olması gerektiğinden dikkat edin. 
  • Bu sayede Vodafone SIM kartında bulunan telefon numaralarını bilgisayara çok rahat bir şekilde aktarıp güvence altına alabilirsiniz.


Vodofone Güvenli Depo:

Sizlere vereceğim son yöntemi ise tamamı ile vodafone'un kendi uygulaması dahilinde olan "Vodofone güvenli depo" uygulamasını kullanarak rehberiniz başta olmak üzere bütün birilerini de çok kolay bir şekilde saklayabileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama sizlerle 1GB sanal depolama alanı sunarak rehberinizi veya verilerinize ücretsiz bir şekilde yedekleme imkanı sunuyor. Vodafone güvenli depo sayesinde SIM kartınızda bulunan tüm numaraları güvenli depoya kayıt ettiğiniz zaman telefonunuzda bulunan numaraları silseniz bile geri alma imkanı sunuyor. Fakat unutmayın ki telefonunuzdaki numarayı silerken yanlışlıkla güvenli depoda bulunan numaraları silmeyin. Vodafone güvenli depo uygulamasını indirip kurduktan sonra dilediğiniz dosya ve numarayı yedekleyerek güvence altına alabilirsiniz.


Vodafone Rehber Gizleme Yapımı?

Vodafone rehber gizlemek için yapmanız gerekenler kısaca şu şekildedir;

  • Telefonunuzda bulunan mesajlar kısmına giriş yapın ve yeni bir mesaj sekmesi açın.
  • Ardından “SIFRE REHBER KAPAT” yazdıktan sonra "7048"e yolladığınız zaman rehberiniz ve bilinmeyen numaranız otomatik olarak bilinmeyen numaralar servisinde çok kısa zamanda silinecektir.

Bu yazımızda sonuna gelmiş bulunmaktayız. Daha fazla para kazanma, eğitim ve sosyal medya içeriği için ana sayfaya giderek yazılarımıza göz atabilirsiniz.


Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski