Link Kısaltarak Para Kazan - Para Kazanma Yolları Nelerdir?

   Link Kısaltarak Para Kazan - İnternetten Para Kazanma Yolları Nelerdir?

 Yeni yazımızdan hepinize merhaba, bu yazımızda sizlere internetten nasıl para kazanabilirsiniz onu anlatacağım. Bugün sizler anlatacağımız yöntem link kısaltarak nasıl para kazanacağınızı tüm detayları ve püf noktaları ile sizlere anlatacağım. Sizlere link kısaltarak para veren 2 tane bilinen site göstereceğim. Daha fazla lafı uzatmadan sizlere internetten nasıl para kazanabileceğinizi anlatalım.


TRlink İle Para Kazanma Nasıl Yapılır?

Bu yöntemi bazı kişiler biliyor olsa da detayları ile bilmediğinden dolayı yazımızı mutlaka atlamadan okumanızı tavsiye ederiz. Arama motoruna veya Google' ye TRLink yazığınız zaman ilk sırada çıkan ve TRLink'in resmi sitesine giriyorsunuz. Ana sayfaya girdiğiniz zaman sağ üst köşede 3 tane çizgi olacağından oraya tıklayalım ve kayıt ol seçeneğine tıklıyoruz. Bu şekilde kullanıcı adı, e-posta, telefon numarası ve şifrenizi giriyorsunuz. Şifrenizi girip devama tıkladıktan sonra tekrar robot kontrolü kısmındaki alanı dolduruyorsunuz. kesinlikle karşınıza gelen robot olup olmadığınızı sorduğunda doğru bilgilerle doldurun ve hata yapmamaya özen gösterin. 


Bu şekilde panelinize giriş yaptığınız zaman ödeme yöntemleri ve kalan özellikler olacaktır. Ödeme yöntemlerine baktığımız zaman bir çok kart ile ödeme alabileceği görülmektedir. Zaten her şeyi açıkça belli, referans sistemleri falan sayesinde bilinen bir link ile para kazanma sitelerden biridir. Şimdi diğer panellerde göreceksiniz burada da nerdeyse aynı özellikler var ama sadece ismi ile beraber bazı özellikleri değişik. Örnek verecek olursak eğer ödeme yöntemleri ve bazı özellikleri farklıdır. 


BCVC İle Para Kazanma Nasıl Olur?

Diğer para kazanmak için kullanacağımız site ise bcvc olacaktır. Aynı Google veya arama motorundan buraya geleceksiniz ve ilk çıkan bcvc resmi web sitesine tıklayın. Karşınıza gelmiş olan panel bayağı uzun yıllardır var ve bu site vereceği ödemeleri Türk Lirası üzerinden değil Dolar üzerinden ödemesini yapıyor. Ardından sağ üst köşede kayıt kısmı olacağından dolayı oraya tıklayıp kayıt olacağız. Gmail ve sitenin sizden istediği şeyleri verdikten sonra sitenin ana paneline giriyorsunuz. Panele geldikten sonra karşınıza gösterimler gelecektir. Yine TRLink'te anlattığımız gibi linkleri kısaltıp başkalarına tıklattığınız zaman bcvc size belirli ücretler veriyor. Fakat para çekmek istediğiniz zaman  bcvc sizden 10 dolar limiti isteyecektir. Yani para çekmek istiyorsanız eğer 10 dolar yapmalısınız.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski