Brawl Stars İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

  Brawl Stars İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Brawl Stars oyunu son zamanlarda popülerleşmeye başlayan ve birçok içerik üreticisini barındıran mobil platformda en çok oynanan oyunlardan biridir. Peki sizde Brawl Stars oynayarak para kazanmak istiyorsanız ve nasıl para kazanacağını bilmiyorsanız, sizler için çok güzel yöntemler derledik. Brawl Stars ile para kazanabilmek için İşte Detaylar...

Brawl Stars İle Nasıl Para Kazanılır?

Brawl Stars oyununda kilidini açtığınız karakterler ve seviyenizi belirleyecek kadar önemli olan kupa sistemi de çok önemlidir. Eğer hesabınızda fazla karakter varsa ve kupanız da hesabınızı satılacak kadar yüksekse, çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

Brawl Stars ile para kazanmanın iki yöntemi bulunmaktadır. Birincisi karakter açarak para kazanmak, ikincisi ise kupa yükselterek para kazanmaktır. Eğer oyunu iyi oynuyorsanız, kupa yükselterek çok rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Eğer şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorsanız da karakter çıkarabileceğinizi düşünüyorsanız karakter çıkarak da çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Para kazanabilmek için 18 yaşında olmanıza gerek yoktur, şu anda 18 yaş altında destekleyen "Papara" "İninal" gibi ön ödemeli kartları kullanılarak sizde sattığınız hesabın ücretini hesabınıza çekebilirsiniz. Eğer "Papara" ve "İninal" ile alakalı bir bilginiz yoksa web sitemizin arama kısmına "Papara nedir?" veya "İninal nedir?" yazarak öğrenebilirsiniz.

Eğer satmak istediğiniz hesap, kendi hesabınız ise tabii ki bu hesabınız da satabilirsiniz. Satım işleminde mağdur olmamak için "İtem satış" "Game satış" gibi satış güvenliği veren hesabınız çalındığında sizlere hemen destek olan sitelere kullanarak mağdur olma ihtimalinizi sıfıra kadar indirebilirsiniz.

Örneğin İtem Satış sitesine girerek alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz alım satım işlerinde şu şekilde yapabilirsiniz:

İtem satış sitesini açın ve kayıt olun, kayıt olurken doğru bilgilerinizi girmeye dikkat edin. Çünkü ödeme yapılırken sizin girdiğiniz bilgilere göre ödemeler yapılmaktadır. Kayıt olduktan sonra üst bölümden ilan ekle butonuna basın ve ilan başlığına hesabınız ile ilgili özellikleri yazın. İlan açıklaması bölümüne de hesabınızın detaylı açıklamasını ve alıcıya söylemek istediğiniz şeyleri yazın. Birkaç tane hesabınız ile ilgili fotoğraf çekip İtem Satış sitesine resim olarak ekleyin. Bu işlemden sonra ilanınızı web sitesine yükleyin ve bütün alıcıların karşısına sunun.

Alıcılar veya hesabınızı almak isteyen kişiler, sizlere mesaj olarak sorular sorabilir. Bu sorulara hemen cevap vermeyi unutmayın, çünkü İtem satış sitesi bir oyun alım-satım sitesi olduğundan dolayı, kişi eğer sizden cevap alamazsa farklı hesabı beğenip o hesabı alabilir. Yani sizde hesabınızı satamamış olursunuz. Bundan dolayı sorulara ve almak isteyen kişilere hemen cevap vermeye özen gösterin.



Para Nasıl Çekilir?

Hesabınızı sattıktan sonra eğer İtem Satış sitesinden hesabınızı sattıysanız "para çekme" bölümüne girerek Papara, İninal, Banka hesabı ve diğer ön ödemeli kartlar ve banka hesaplarına paranızı çekebilirsiniz. Papara ile para çekmek İtem satış sitesinde çok kolaydır. Sadece Papara numaranızı giriyorsunuz ve birkaç gün içerisinde ödeme hesabınıza yansıyor. Zaten birçok kişide Papara uygulamasını kullanmaktadır. Eğer farklı bir kart firması kullanıyorsanız İtem Satış sitesinde İninal Papara ve diğer bankalar ile de para çekebilirsiniz.

Sizlere verdiğimiz yöntemler ile siz ve artık Brawl Stars hesabı satarak, veya Brawl Stars oynayarak para kazanabilirsiniz. Kazandığınız parayı 18 yaşının altında olsanız bile çekebilir ve kullanabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz bu bilgiler tamamen denenmiş ve gerçektir, sorularınız vs. olursa en alt kısımdaki yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın. Sorularınızı hemen cevaplamaya çalışıyoruz ve sorularınıza önem veriyoruz. İşlemlerinizi yaparken güvenilir siteleri kullanmayı unutmayın. Sosyal medyadan konuştuğunuz kişilerle hesap alım işlemini yapmayın. Bunun nedeni kişi sizi mağdur edebilir ve hesabımızı çalabilir. Bundan dolayı İtem Satış, Game Satış gibi ismini duyurmuş ve güvenilir olan sitelere kullanıp mağdur olmanızı önleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski