Dolar Nasıl Kazanılır - İnternetten Dolar Kazanma Yolları

  Dolar Nasıl Kazanılır - İnternetten Dolar Kazanma Yolları

Yeni yazımıza hepiniz hoş geldiniz, bugün sizlere internetten para kazanma yollarının en iyi ve en güzel taktiklerinden birisini vereceğim. Son zamanlarda büyük çıkış yapıp artan doların Türk lirası karşısında değer kazanması ile birlikte çoğu kişi nasıl dolar kazanacağına merak ediyor. Bugün sizlere vereceğimiz yöntemi ile evde oturduğunuz yerden kolay bir şekilde dolar kazanabilmek artık mümkün. Evde oturduğunuz yardan dolar kazanmak istiyorsanız sizlere gereken şeyler başlıca telefon, internet ve verdiğimiz aşamaları dikkatli ve atlamadan okumaktır.

Bundan daha önce internetten para kazanmayı bilmiyorsanız ana sayfamıza giderek pek çok internetten para kazanma taktiklerini inceleyebilirsiniz. Bunun yanında basit bir şekilde evde yattığınız yerden çok kolay ve rahat bir şekilde dolar kazanarak kendimize pasif veya ek gelir oluşturabilirsiniz. 


Marketinge Nasıl Kayıt Olunur?

İlk olarak dolar kazanmak için kullanacağımız sitenin adı marketig'tir. Marketing sitesi  sayesinde çok kolay bir şekilde kavrayabilir ve uygulayabilirsiniz. Marketing sitesine giriş yapmak için Google veya arama motoruna "marketing" yazdıktan sonra aratıp karşınıza gelen marketing'in Kendi resmi sayfalarına giriş yapalım. Siteye giriş yaptıktan sonra kayıt ol butonuna tıklayıp ilerleyelim. Sitenin sizlerden istemiş olduğu isim, soy isim, cinsiyet ve e-posta gibi bilgileri doğru bir şekilde doldurup güçlü bir şifre oluşturun. Bütün aşamaları doğru bir şekilde doldurduktan sonra sitenin sizlerden istemiş oldu şartları isterseniz okuyabilir veya direkt kabul edip kayıt tuşuna basıp ilerleyebilirsiniz. 


Marketing'ten Nasıl Para Kazanılır?

Siteye giriş yaptıktan sonra ana sayfa kısmına girip güncel bonus puanları kısmına tıklayalım. Girdikten sonra gelen ekranda kazanmış olduğunuz puanları göreceksiniz. Buradaki sistemin kazanç açısından değeri yaklaşık olarak kazanmış olduğunuz 1000 puan karşılığında 120 Türk lirası vermektedir.  Puan kazanmak için ana sayfa bölümünde veya güncel bonus puanları kısmında "aşağıdaki konularda fikriniz sorulur" yazısına tıklayıp karşınıza gelen anketi çözerek para kazanabilirsiniz. Bu işlemleri bilgisayardan veya telefondan kolay ve rahat bir şekilde sizlere verilen anketleri doğru bir şekilde çözerek para kazanabilirsiniz. 


Anket Yaparak Nasıl Para Kazanılır?

Sitenin sizlere vermiş olduğu anketli çözmek için anketin sağ tarafında olan ok işaretine tıklayıp kolay ve rahat bir şekilde anketleri edebilirsiniz. Şunu unutmayın ki anketlere rastgele verdiğiniz zaman site bunu fark ederse sizlere daha az anket yollayabilirler. Bu yüzden yapabildiğiniz kadar sorulara doğru cevap vermeye mutlaka ama mutlaka özen gösterin.

Belirli bir puana ulaştıktan sonra kolay ve rahat bir şekilde çekebilirsiniz. Fakat biriktirmiş olduğunuz puanları paraya nasıl çevireceğini de ve parayı nasıl çekeceğinizi merak ediyorsanız eğer sizlere şimdi nasıl yapmanız gerektiğini anlatalım.


Marketing'ten Kazandığınız Para Nasıl Çekilir?

Kazanmış olduğunuz puanları paraya çevirmek için ana sayfa bölümüne girip sağ üst tarafta bulunan etkinlikler kısmına tıklayın. Etkinlikler kısmına tıkladıktan sonra alt tarafta açılan "takas pazarı" butonuna tıklayıp ilerleyelim. Ardından karşınıza gelen ekranda ödeme yöntemlerinden istediğiniz bir tarifini seçebilirsiniz. İstediğiniz bir ödeme yöntemini seçtikten sonra İBAN bölümüne girip doğru bir şekilde İBAN'ınızı girin. Fakat 18 yaşından küçükseniz maalesef siteyi kullanamazsınız. Bunun yanında anne ve babanız ile konuşarak onlardan yardım alabilirsiniz. 

Almış olduğunuz puanı çekmek için ilk olarak İBAN kısmını doldurup puan bölümüne tıklayalım. Doğan bölümüne geldikten sonra en düşük 1000 puan yazacak şekilde boşluğu dolduralım. Tüm aşamaları yaptıktan sonra havale et butonuna tıklayarak Kazanmış olduğunuz puanları paraya çevirerek hesabına gönderebilirsiniz. Şunu unutmayın ki transfer işlemi genellikle 3 ve 5 iş gününde hesabını da gönderiliyor.

Bu yazımızın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız daha fazla para kazanma içeriği için ana sayfaya veya para kazanma kategorisine giderek yazmış olduğumuz para kazanma taktiklerini inceleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski