İnstagram Silinen Mesajları Getirme - Silinen Mesaj Nasıl Geri Gelir?

   İnstagram Silinen Mesajları Getirme - Silinen Mesaj Nasıl Geri Gelir?

Yeni yazımızdan hepinize Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda sizlere instagram'da silinen mesajlar, fotoğraflar, sesler ve benzeri her şeyi geri nasıl getirebilirsiniz onu göstereceğim. 


İnstagram Silinen Mesajları Getirme Aşamaları:

Öncelikle arkadaşlar instagram hesabınıza girdikten sonra instagram ayarlarınıza giriyoruz. Ardından instagram ayarlarından güvenlik kısmını seçtikten sonra ekranda verileri indir kısmına gelip verileri indiriyorsunuz. Verileri indir dedikten sonra ekrana profil bilgilerini ve daha fazlasını içeren bir dosyanın bağlantısını sana e-postanıza göndereceğiz, bu verilere toplamamız ve sana göndermemiz 48 saati bulabilir yazacaktır. Fakat bu süre genelde 48 saat sürmüyor. Yani ben yaklaşık 3-4 kere almıştım ve bir keresinde 10 dakikada geldiği de oldu 6 saatte geldiği zamanlarda oldu. Ama şunu unutmayalım ki veriler herhangi bir sorun ve benzeri bir şey ile karşılaşılırsa instagramın size dediği 48 saat içerisinde gelecektir. Ardından indirme talep et dediğiniz zaman ekranınıza gelen şifreyi sorduğunda şifrenizi yazın. Yani instagram verileri yollamak için sizin hesabınızın şifresini soruyor. Ardından şifrenizi giriyorsunuz ve ileri diyorsunuz.


İnstagram Silinen Veriler Maile Nasıl Gelir?

Gmail hesabınıza ‘instagram verileriniz’ diye bir mail gelecektir. Gelen mailden örnek verecek olursak eğer ilk olarak instagram ismi yazdığından dolayı onu yazmayıp gelen mailin devamı “İnstagramda paylaştığınız fotoğrafları yorumlarını profil bilgilerini ve diğer verileri içeren talep ettiğiniz dosya burada bulabilirsiniz. bu bağlantıyı sadece önümüzdeki 4 gün boyunca kullanılabilecektir. Kişisel bilgiler içeriyor olabileceğinden bağlantıyı gizli tuttuğunuzda e-arşive sadece kendi bilgisayarınıza indireceğinizden emin olun” verileri indirdiğiniz zaman hesap verilerini başka bir siteye yönlendiriyor. Gelen linke tıkladıktan sonra bir RAR dosyası geliyor. Gelen RAR dosyasını genelde sizin kendi telefonunuz normal dosyaya dönüştürüyor. Fakat telefonunuzda RAR dosyasını dönüştürülecek bir dosya veya program yoksa arkadaşlar Play Storeden RAR dosyalardan birisini indirip oradan dönüştürebilirsiniz. 


Yani Storiye attığınız verileri isteme anına kadar atmış olduğunuz bütün storyleri silmiş olsanız bile buraya gelir. Dosyaya girdiğiniz zaman ise aylara ayrıldığını göreceksiniz. Yani attığınız storiler 1. ay 2. ay 3. ay 4. ay diye ayırır ve içinde atmış olduğunuz storyleri barındırır. Bunun gibi dosyada mesajlar fotoğraflar ve benzeri çoğu şeyi bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski