İnstagram Takipçi Arttırma Uygulamaları | İnstagram Takipçi Arttırma

İnstagram Takipçi Arttırma Uygulamaları | İnstagram Takipçi Arttırma

İnstagram son zamanlarda gelişmeye devam eden ve milyonlarca kullanıcıyı ev sahipliği yapan bir sosyal medya platformudur. İnstagram platformu üzerinden birçok kişi içerik üretmektedir ve bu kişilerin birçoğunun takipçi sayısı düşüktür. Eğer siz de bazı uygulamalar aracılığı ile takipçiniz arttırmak istiyorsanız, bu yayın tam size göredir. Eğer bir kişisel hesabınız varsa veya farklı hesap türlerinde bir İnstagram hesabınız varsa bu hesaplarınızın da takipçi sayısını atabilirsiniz. İnstagram takipçinizi yükseltmek istiyorsanız, İşte Detaylar...

İnsFollow Uygulaması

Bu uygulama ile siz de rahatlıkla takipçiniz arttırabilirsiniz. Uygulamanın amacı karşılıklı takipçi arttırmayı sağlamaktır. Siz bir kişinin hesabını takip ederseniz uygulama parası olarak coin kazanırsınız. Daha sonra hesabınızın takipçisini arttırmak için, hesabınızı uygulamaya ekleyip takipçiniz arttırabilirsiniz.

Sizin hesabınızı uygulama üzerinden takip eden kişiler bir coin kazanacaktır ve sizin de hesabınızdan bir coin silecektir 


İGPool Uygulaması

Bu uygulama üzerinden çok rahatlıkla takipçi kazanabilirsiniz. Uygulamada bir havuz sistemi bulunmaktadır. Siz birkaç kişiyi takip edersiniz ve o kişilerden uygulama parası yani coin kazanırsınız. Kazandığınız coinleri de hesabınızın takipçisini arttırmak için kullanabilirsiniz.


Gramelle Uygulaması

Bu uygulama sizlere verdiğimiz ilk iki uygulama ile aynı sisteme sahiptir. Bu uygulama ile sizde kişileri takip ederek uygulama parası kazanıyorsunuz ve bu kazandığınız para ile de kendi hesabınıza takipçi atabiliyorsunuz.


İnstagram Organik Takipçi Yükseltme

Organik bir şekilde, yani hilesiz bir şekilde İnstagram takipçi arttırmak çok basittir. Eğer bir kişisel sayfanız varsa takipçi arttırmak biraz zor olabilir, ama içerik üretiyorsanız ve her gün düzenli olarak İnstagram hesabınıza içerik gönderisi yapıyorsanız çok rahatlıkla takipçi artırabilirsiniz.


1. Yöntem

İnstagram platformunda birçok platformda olduğu gibi keşfet bölümü bulunmaktadır. Eğer bir gönderinizi keşfete düşürebilirseniz çok ciddi takipçi sayısı alabilirsiniz. Gönderinizi keşfete düşürebilmek için hashtag (#) ve açıklama kısmına dikkat ederek, SEO uyumlu girmeniz gerekmektedir. Yani Pubg Mobile ile ilgili bir gönderi yapıyorsanız, Pubg Mobile ile ilgili hashtag (#) girmeniz gerekmektedir. Pubg Mobile dışında farklı etiketler girerseniz keşfete düşme olasılığınız düşer.

Keşfete düştükten sonra gönderiniz keşfete düştüğünden dolayı birçok kişinin dikkatini çekecektir. Gönderinize giren kişiler eğer beğenirse, sayfanızı takip edebilir. Bu sayede hem takipçi sayınız artar hem de gönderinize beğeni alabilirsiniz. Bunu tamamen hilesiz ve organik bir şekilde rahatlıkla yapabilirsiniz.


2. Yöntem

Bir diğer yöntem ise TikTok ile takipçi arttırmaktır. TikTok uygulaması ile rahatlıkla takipçi arttırabilirsiniz. Bir günde milyonlarca kişinin girdiği bu uygulama ile İnstagram takipçi arttırmak çok kolaydır. Tek yapmanız gereken İnstagram sayfanızı tanıtan bir video çekmek ve hashtag (#)'leri de doğru girmektir. Eğer videonuz keşfete düşerse bir günde 1000, 2000, 5000 takipçilere kadar çıkabilirsiniz.

Sizlere verdiğimiz yöntemler ile artık siz de rahatlıkla İnstagram üzerinden takipçi arttırabilirsiniz. Sizlere önerimiz hilesiz veya uygulama kullanmadan takipçi arttırmanız olacaktır. Bu sayede sıkı takipçiler elde edip gönderilerinize daha fazla beğeni alabilirsiniz. Hatta işinizi ilerletirseniz ve takipçi sayısınız çok artarsa reklam alıp para bile kazanmaya başlayabilirsiniz.

Sadece İnstagram organik takipçi üzerine yazdığımız yazıyı kesinlikle okumayı unutmayın. Burada sizlere tamamen hilesiz ve organik bir şekilde takipçi nasıl yükseltilir? Bunları gösterdik, bu yayınımızı ve kesinlikle dikkatlice okumayı unutmayın.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski