İnternetsiz instagram kullanma - İnternetsiz İnstagram Nasıl Kullanılır ?

  İnternetsiz İnstagram Nasıl Kullanılır? İnstagram İnternetsiz Kullanma Yolu Nedir?

Herkese merhaba arkadaşlar hoş geldiniz, bugün sizlere internetsiz şekilde instagram nasıl kullanabilirsiniz onu anlatacağım. Bu yazıyı mutlaka ve mutlaka baştan sonuna kadar izleyin ve daha sonra yapacağım açıklamaları mutlaka okuyun. Çünkü hata yaparsanız internetsiz şekilde instagram kullanamayacaksınız. Öncelikle ben size nasıl ayarlayacağınızı anlatalım ve ondan sonra ayarlara girelim.


İlk olarak ayarlara girelim. herkesin telefon markası farklı olacağından dolayı bağlantılar veya mobil ağlar yazan yere giriyorsunuz. Girdikten sonra karşınıza gelen erişim noktası adları yazan yere giriyorsunuz. buradan kullanmış olduğunuz kendi operatörünüzün ağlarına giriyorsunuz. Karşınıza gelen eğer Türk Telekomluysanız Türk Telekom ISP olarak karşınıza gelecektir.


İnternetsiz İnstagram Hangi Hatlarda Kullanılır?

Eğer Türkcell hattına sahipseniz karşınıza gelen Turkcell yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyin. Hattınız Turkcell ise Turkcell'e tıklayın veya vodofone ise vodofone'a  tıklayalım. Ardından sağ 3 köşeye baktığınıza zaman ekle olacaktır. Ekleye bastıktan sonra çıkıyoruz ve isim yazan yere "instagram" yazalım. Ardından APN yazan kısma küçük harfler ile "internet"  yazıyoruz. Yazdıktan sonra proxy bölümüne girip "127.0.0.01" yazdıktan sonra bağlantı noktasına 8080 yazalım ve sağ üst köşede bulunan kaydet tuşuna basalım. Bastıktan sonra oluşturduğumuz ağı instagram ağına geçiriyoruz. Bu ağda instagram dışında hiçbir ağa maalesef giremeyeceksiniz ve instagram ise normal paketinizden yemeyecektir. Fakat siz yine de mutlaka paketinizden yiyip yemediğini kontrol ediniz.


İnstagram Ağındayken Kendi İnternetimden Çıkar Mı?

İnstagram ağındayken herhangi internet ile çalışan bir yere giremeyeceksiniz. Arama motoruna veya Google' ye girdikten sonra her hangi bir şey yazarsanız yüksek ihtimal ile giremeyeceksinizdir. Eğer girebiliyorsanız aşamaların her hangi birinde hata yapmışsınız demektir. Şimdi sizin sorununuz şu olacak kendi normal internetimize nasıl alıyoruz sorusuna tekrardan aynı şekilde ilk ayarlara ardından erişim noktası ağlarına giriyorsunuz. Girdikten sonra istediğiniz yani hangi hattı kullanıyorsanız onun yanındaki kutucuğa basarak geçebilirsiniz.


Bu yazımızda sizlere internetsiz instagram'ı nasıl kullanacağınızı anlattık. Sizde anlattığımız teknik sayesinde instagram'ı ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski