1000 Abone 4000 Saat İzlenme Süresi En Kısa Sürede Nasıl Yapılır? ( EFSANE TAKTİKLER )

1000 Abone 4000 Saat İzlenme Süresi En Kısa Sürede Nasıl Yapılır?

Yeni bir YouTube Eğitim Yayınımızdan hepinize merhaba arkadaşlar, hoş geldiniz yayınımıza. Bu yayınımızda sizlere YouTube'da 1000 abone 4000 saat izlenme süresi nasıl yapabilirsiniz bunun hakkında konuşacağız ve sizlere kolayca 1000 abone 4000 saat izlenme süresi yapmanız için tavsiyeler vereceğim.

Öncelikle yazıyı okumadan direk aşağıdaki videoya gidip oradan detaylıca ögrenebilirsiniz, istemezsenizde şuan anlatacağız zaten. Aşağıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayınız



Öncelikle sizlerle beraber YouTube yardım'daki YouTubenin Adsense uygunluk koşullarını okuyalım ardından sizlere bazı bilgiler verelim.


KANALINIZDAN PARA KAZANMAK İÇİN UYGUNLUK KOŞULLARI :

Katılmak için minimum uygunluk koşulları

  1. YouTube para kazanma politikalarının tümüne uymanız gerekiyor.
  2. YouTube İş Ortağı Programı'nın olduğu bir ülkede veya bölgede yaşıyor olmanız gerekiyor.
  3. Son 1 yıl içerisinde ( 365 gün ) 4.000 saatin üzerinde geçerli herkese açık izlenme video veya canlı yayın saatine sahip olmak.
  4. 1.000'den daha fazla aboneniz olması gerekmektedir.

KANALIMI EN KISA SÜREDE 1000 ABONE 4000 SAAT NASIL YAPARIM?

Öncelikle Sizlere belli başlı uyarılarımı yapayım.. Bildiginiz gibi discord'da facebook'ta telegram'da vb. platformlarda karşılıklı abonelik için gruplar kuruluyor. Aslında sizin buna ihtiyacınız yok, sizin öncelikle 4000 saat izlenme süresini doldurmanız gerekiyor abone zaten 4000 saat izlenme süresini doldururken gelecektir yani abone ile ugraşmanızı gerektirecek bir durum yok.

Güzel ve kaliteli içerik ürettiğiniz sürece insanlar sizi takip edecektir ve siz 1000 abone olacaksınız..


4000 Saat izlenme Süresi Nasıl Yapılır ?

Sizlerle birkaç madde üzerinden konuşalım


BUGÜN BAŞLA : Birçok kişinin " Ya şu ekipmanı alayım ondan sonra başlarım " Tarzı söylemleri var, fakat bu gibi kişiler sadece üşendikleri için sonra başlarım diyorlar, aslında bu zaman tüketmekten başka birşey değildir.. O yüzden siz siz olun koşullar ne olursa olsun BUGÜN BAŞLAYIN !


SAMİMİ OL : Sizi seven ve sizi takip eden kişilere karşı daima samimi olun, yalandan kaçının ve asla herhangi bir konu hakkında yalan söylemeyin. Kendinizi övmeyin, yoksa insanlar sizi egolu bir kişi olarak tanır ve bu daha sizin üzerinizde kötü bir izlenim yaratacaktır, Bu yüzden sizi seven ve sizi takip eden kişilere mutlaka ve mutlaka SAMİMİ OLUN !


CLİCKBAİT YAPMA : Birçok kişinin yaptığı yanlışa geldik, Clickbait. Arkadaşlar lütfen her zaman clickbait'ten uzak durun eğer uzak durmazsanız insanlar bu clickbait'inize 1 defa düşer ve girerler fakat kanal ismi onların aklında kalacaktır ve daha sonrasında kendinizi düzeltseniz bile insanlar sizi clickbait'ci biri olarak tanıyıp videolarınıza girmeyecektir. O yüzden siz siz olun asla CLİCKBAİT YAPMAYIN !

Clickbait nedir ? : Clickbait, dikkat çekmek ve kullanıcıları bu bağlantıyı izlemeye ve bağlantılı çevrimiçi içeriği okumaya, görüntülemeye veya dinlemeye ikna etmek için tasarlanmış köprü metni veya küçük resim bağlantısı kullanan bir yanıltıcı reklam biçimi.


VİDEOLARINI UZUN TUT : Güzel bir yere geldik, Videolarınızı olabildiğince uzun tutun fakat izleyicileride sıkmadan takibi.. Eğer izleyicilerinizi sıkacak şekilde videonuzu uzatırsanız izleyiciler videodan çıkacaktır ve üzerinizde kötü bir izlenim bırakacaktır. o yüzden 4000 saate çabucak gelmek için olabildiğince izleyicilerinizi sıkmadan VİDEOLARINIZI UZUN TUTUN !


Yavaştan yayınımızın sonuna gelelim bu dersimize katıldığınız için teşekkürler, bir sonraki eğitimimizde görüşmek üzere, bu arada bizi  İnstagram veya Facebook'dan takip etmeyi unutma! ders duyurularımız oradan olacaktır bu sayede haberdar olabilirsin!

İnstagram Adresim : Tıkla

Facebook Grubumuz : Tıkla

YouTube Kanalımız : Tıkla

Asıl kanalım : Tıkla

Asıl Sitem : Tıkla


1000 abone 4000 saat izlenme, 1000 abone nasıl yapılır, 4000 saat nasıl yapılır, youtube adsense açma, youtube para kazanma nasıl açılır, youtube reklam, YouTube, Youtube egitim, Youtube eğitim, web egitim, web eğitim, web hocan, webhocan, YouTube eğitim seti, youtube egitim seti, youtuber olma, youtube ilk kanal açıldıgında ne yapmalıyız, youtuberlik egitimi, youtuberlik egitim seti, youtube telif, youtube telif atma, youtube telif hakkı, youtube telif hakkı şikayeti, youtube telif hakkı şikayeti nasıl gönderilir, telif nasıl atılır, telif nasıl atılır youtube, youtube video kaldırma, youtube telif atarak video kaldırma,



Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski