Adsende Manuel Pin Doğrulama Nasıl Yapılır?

 Adsende Manuel Pin Doğrulama Nasıl Yapılır?


Yeni bir YouTube Eğitim Yayınımızdan hepinize merhaba arkadaşlar, hoş geldiniz yayınımıza. Bu yayınımızda sizlere herkesin son zamanlarda karşılaştığı sorun olan adsense pin gelmeme sorununu nasıl çözebilirsiniz onu göstereceğiz.

Öncelikle yazıyı okumadan direk aşağıdaki videoya gidip oradan detaylıca ögrenebilirsiniz, istemezsenizde şuan anlatacağız zaten. Aşağıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayınız.




ADSENSE PİN DOĞRULAMAZSAM NE OLUR ?

Google Adsense nin gönderdiği Adres pini ile Google Adsense hesabınızı doğrulamazsanız hesabınızın ödemeleri duraklatır ve YouTube / Site / Blogger vb. yerlerden para çekemezsiniz bu yüzden doğrulamanız mutlaka gereklidir..


ADSENSE PİN NE ZAMAN GELİR ?

Google Adsense in Gönderdiği pin genel olarak 2 hafta ve 4 hafta arasında gelmektedir, fakat günümüzde korona virüs ( Covid-19 ) Hastalığı bulunduğu için bu süre aşırı derecede uzamaktadır ve birçok kişi çareyi manuel doğrulamakta buldu. Kendimden örnek vermek gerekirse 5 ay gibi bir süreden sonra gelmişti fakat işime yaramamıştı çünkü 4.5 ayımda manuel şekilde doğrulamıştım.

Bu yüzden eğer pin kağıdınız evinize gelmezse veya geç gelirse mutlaka tercih etmeniz gereken yöntem manuel doğrulamak olacaktır. ve aşağıdaki yöntem ile google adsense adres doğrulamanızı manuel pin doğrulaması ile yapabilirsiniz..


MANUEL PİN DOĞRULAMA NE ZAMAN YAPILIR ?

Google adsense manuel pin doğrulama işlemini 4. pin kağıdınızı istedikten hemen sonra yapabilirsiniz. 1. 2. 3. pin kağıtlarında iseniz şuanda manuel pin doğrulamaya uygun degilsinizdir. tüm pinleri istedikten sonra manuel kimlik ve adres doğrulaması yapabilirsiniz.

MANUEL PİN DOĞRULAMA NASIL YAPILIR ?

Arkadaşlar burada sizlere tavsiyem yukarıdaki videoyu izlemenizdir, aksi taktirde buradaki yazı ile zorlanacaksınız, belkide yapamayacaksınız.. Buradaki diger bilgileri edindikten sonra lütfen videonun Pin doğrulama kısmını izleyiniz. fakat biz genede kısaca anlatalım..

Adsense başvuru formuna gidip oradan adsense manuel pin doğrulama başvurusu yapıyorsunuz, ardından geri dönüş yapılmasını bekliyorsunuz.. Daha sonra ise Normalde gönderdikleri zarfın içerisindeki pin kodunu mail adresine yolluyorlar siz ise o pin kodunu adsense hesabınızdaki adres pin kodu isteyen kutucuya gireceksiniz. ve ardından manuel pin doğrulama yani adresiniz doğrulanmış olacaktır, ve artık youtubeden para kazanmaya başlayabileceksiniz..

MANUEL PİN DOĞRULAMADAN SONRA PARA ÇEKEBİLİR MİYİM ?

Evet, Manuel pin doğrulama yaptıktan sonra duraklatılan adsense ödemeleriniz tekrardan devreye girecektir..

ADSENSE PARAMI NE ZAMAN ÇEKEBİLİRİM ?

Hesabınıza 1 adet banka iban'ı ekleyiniz, ardından her ayın 12 sinde Google Adsense parayı Adsense hesabınıza yatıracaktır. Her ayın 22 sinde ise otomatik olarak eft talimatı verilip para banka hesabınıza geçecektir..



Yavaştan yayınımızın sonuna gelelim bu dersimize katıldığınız için teşekkürler, bir sonraki eğitimimizde görüşmek üzere, bu arada bizi  İnstagram veya Facebook'dan takip etmeyi unutma! ders duyurularımız oradan olacaktır bu sayede haberdar olabilirsin!

İnstagram Adresim : Tıkla

Facebook Grubumuz : Tıkla

YouTube Kanalımız : Tıkla

Asıl kanalım : Tıkla

Asıl Sitem : Tıkla


Adsense, adsense manuel pin doğrulama, google adsense pin doğrulama, google adsense manuel pin doğrulama, google adsense pin manuel nasıl doğrulanır, Youtube pin doğrulama, adsense para çekme, youtube para çekme, youtube adsense pin doğrulama, YouTube, Youtube egitim, Youtube eğitim, web egitim, web eğitim, web hocan, webhocan, YouTube eğitim seti, youtube egitim seti, youtuber olma, youtube ilk kanal açıldıgında ne yapmalıyız, youtuberlik egitimi, youtuberlik egitim seti, youtube telif, youtube telif atma, youtube telif hakkı, youtube telif hakkı şikayeti, youtube telif hakkı şikayeti nasıl gönderilir, telif nasıl atılır, telif nasıl atılır youtube, youtube video kaldırma, youtube telif atarak video kaldırma,

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski