Adsense Banka Doğrulama Hatası ÇÖZÜMÜ!!

 Adsense Banka Doğrulama Hatası ÇÖZÜMÜ!!

Yeni bir YouTube Eğitim Yayınımızdan hepinize merhaba arkadaşlar, hoş geldiniz yayınımıza. Bu yayınımızda sizlere herkesin Adsense banka doğrulaması sırasında gerçekleşen sorun olan banka doğrulama hatasını nasıl çözebilirsiniz onu göstereceğim..

Öncelikle yazıyı okumadan direk aşağıdaki videoya gidip oradan detaylıca ögrenebilirsiniz, istemezsenizde şuan anlatacağız zaten. Aşağıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayınız.



Bildiğiniz gibi Adsenseden para çekebilmek için öncelikle adres doğrulamanız gerekiyor, Google Adsense den istediğiniz, yani adsense nin size gönderdiği mektup'un içerisinde ki kodu adsense girmeniz gerekmektedir.. Girdikten hemen sonra adres bilgileriniz doğrulanacaktır ve banka doğrulama adımına geçeceksiniz.. ( Pin Doğrulama adımını nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız BURAYA Tıklayabilirsiniz..


Evet arkadaşlar şimdi geldik, Banka doğrulama aşamasına..

Banka doğrulama oldukça kolay aslında! fakat birçok kişinin isminde türkçe karakter olduğu için malesef burada sorun ile karşılaşıyorlar. O yüzden İsmimizi İngilizce karakter olarak girmemiz gerekmektedir..


Mesela Benim İsmim; Mustafa Çinkılınç

Adsense Gönderdiğim Banka ismim : Mustafa Çinkılınç

Olarak gönderirsem bana hata verecektir, bu yüzden isminizi ingilizce karakter olarak göndermeniz gerekmektedir.

Adsense Göndereceğim Doğru Banka ismim : Mustafa Cinkilinc


İsminizi Google Adsense Banka doğrulama aşamasında bu şekilde yazmanız ve incelemeye göndermeniz gerekmektedir.. İsminizde zaten türkçe karakter yoksa rahat olabilirsiniz. Örneğin; Murat Duru.. Türkçe karakter içermediği için herhangi bir işlem veya değiştirme yapmanıza gerek yoktur, direk isim soy isim bölümüne isim soy isiminizi yazabilirsiniz.. Ve bu sayede herhangi bir hata almazsınız..

Sorununuzu çözdünüz! başka bir sorunuz olursa yukarıdaki videonun açıklama kısmına gelip sorabilirsiniz..


Yavaştan yayınımızın sonuna gelelim bu dersimize katıldığınız için teşekkürler, bir sonraki eğitimimizde görüşmek üzere, bu arada bizi  İnstagram veya Facebook'dan takip etmeyi unutma! ders duyurularımız oradan olacaktır bu sayede haberdar olabilirsin!

İnstagram Adresim : Tıkla

Facebook Grubumuz : Tıkla

YouTube Kanalımız : Tıkla

Asıl kanalım : Tıkla

Asıl Sitem : Tıkla


Adsense banka doğrulama, Adsense banka doğrulama hatası, Adsense banka doğrularken hata Adsense, adsense manuel pin doğrulama, google adsense pin doğrulama, google adsense manuel pin doğrulama, google adsense pin manuel nasıl doğrulanır, Youtube pin doğrulama, adsense para çekme, youtube para çekme, youtube adsense pin doğrulama, YouTube, Youtube egitim, Youtube eğitim, web egitim, web eğitim, web hocan, webhocan, YouTube eğitim seti, youtube egitim seti, youtuber olma, youtube ilk kanal açıldıgında ne yapmalıyız, youtuberlik egitimi, youtuberlik egitim seti, youtube telif, youtube telif atma, youtube telif hakkı, youtube telif hakkı şikayeti, youtube telif hakkı şikayeti nasıl gönderilir, telif nasıl atılır, telif nasıl atılır youtube, youtube video kaldırma, youtube telif atarak video kaldırma,

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski