BGBG Nedir? YouTube Kazancı Nasıl Arttırılır?

 Merhaba arkadaşlar yeni eğitim yayınımıza hepiniz hoş geldiniz, bu yayınımızda BGBG Nedir? Youtube Kazancı Arttırma? Yöntemleri nasıldır ve bunun hakkında konuşacağız, ve sizlere göstereceğim..

Youtube kazancınızı nasıl arttırabilirsiniz onun hakkında sizlere bazı bilgiler vereceğim..

Aşağıdaki video çalışmazsa BURAYA Tıklayarak videoya gidebilirsiniz..

Öncelikle bildiğiniz gibi Youtube'da BGBG ve BGBM Vardır.. BGBM ile aslında pek bir işimiz yok fakat bunun hakkındada sizlere bilgilendirme yapmamda fayda var. BGBM, Bin Gösterim başına maliyet demektir. Kısacası Reklam verenin Google Adsese ödediği reklam ücretidir fakat bizim bununla bazı yerlerde alakamız vardır o kısımada hemen değinmek istiyorum. BGBM Yüksek olursa demek ki o ay reklam veren Google a daha yüksek reklam bütçesi ödedi demektir ve bu sayede sizinde gelirleriniz kısmen artacaktır.. Bunu anladık şimdi asıl olayımız olan BGBG ye Gelelim..


BGBG Nedir ?

BGBG, Bin gösterim başına Almış olduğunuz gelirdir. Aldığınız her 1000 reklam gösteriminden elde ettiğiniz kazançları tahmini bir şekilde göstermektedir. BGBG, normaldene kadar gelir elde ettiğinizi değil, tahmini kazancınızın aldığınız sayfa görüntüleme, gösterim veya sorgu sayısına bölünüp 1000 ile çarpılmasıyla ortaya çıkan değeri gösterir.


BGBG ve BGBM ögrendik, bu durumda şuan bizim YouTube gelirimizi arttırmak için BGBG mizi arttırmamız gerektiğini biliyorsunuz.. Yani BGBG arttırdığımızda otomatik olarak gelirimizinde artacağını biliyorsunuz..

Artık buradaki sorumuz YouTube gelirlerimizi nasıl arttırırız değil. BGBG nasıl arttırılır?


BGBG NASIL ARTTIRILIR?

BGBG Arttırmak aslında oldukça basit, Bunun için tek yapmanız gereken şey Yurtdışı izlenme kazanma. Sizin aklınızdaki soru şuanda; Ya ben ingilizce konuşmuyorum ki beni yabancılar neden takip etsin?

İşte bu sorunuzu sizlere hemen cevaplayacağım; Videolarınıza İngilizce altyazı ekleyerek Bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz, ayrıca videonuzun küçük resminde lütfen türkçe yazılar bulunmasın aksi taktirde yabancı kişiler videonuza girmeyecektir.. bu şekilde kendinize yabancı takipçiler de edinebilir ve bu yolda başarınızı adım adım sağlayabilirsiniz..

Sizlere ufak ta olsa bir bilgi vereceğim.. KASVET MEDYA Tarafından yapılan araştırmaya göre sürekli bir şekilde günde 2 3 adet video yüklerseniz BGBG niz düşecektir. Bunun hakkında deneysel bir açıklama veya YouTube politikalarında herhangi birşey yoktur fakat yapılan araştırmaya göre deneysel olarak gözlemlenmiştir.. ( SADECE UFAK BİR GÖZLEMLEMEDİR, KANALDAN KANALA VE KONSEPTEN KONSEPTE GÖRE DEĞİŞİKLİLİK GÖSTEREBİLİYOR )


Yavaştan yayınımızın sonuna gelelim bu dersimize katıldığınız için teşekkürler, bir sonraki eğitimimizde görüşmek üzere, bu arada bizi  İnstagram veya Facebook'dan takip etmeyi unutma! ders duyurularımız oradan olacaktır bu sayede haberdar olabilirsin!

İnstagram Adresim : Tıkla

Facebook Grubumuz : Tıkla

YouTube Kanalımız : Tıkla

Asıl kanalım : Tıkla

Asıl Sitem : Tıkla


YouTube, Youtube egitim, Youtube eğitim, web egitim, web eğitim, web hocan, webhocan, YouTube eğitim seti, youtube egitim seti, youtuber olma, youtube ilk kanal açıldıgında ne yapmalıyız, youtuberlik egitimi, youtuberlik egitim seti, bgbg nedir, youtube kazancı, youtube kazancı arttırma, youtube kazancı nasıl arttırılır,

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski