YouTube Para kazanma başvurusu reddedilen kanallar hakkında; YOUTUBE TEKRARLANAN İÇERİK

YouTube Para kazanma başvurusu reddedilen kanallar hakkında; YOUTUBE TEKRARLANAN İÇERİK

Bu yayınımızda sizlere YouTube Adsense onay gönderdiğimiz aşamada, Adsensenin verdiği; TEKRARLANAN İÇERİK Uyarısı nedir, ve bu sorun nasıl çözülür? bu sorularınızın cevabını vereceğim..

Öncelikle her yayınımızda olduğu gibi bu yayınımızında video versiyonu vardır, BURAYA Tıkayarak videoya Gidebilirsiniz. Veya aşağıya tıklayıp izleyebilirsiniz..


YouTube Yardımdan aldığımız bilgilere göre şu şekildedir..

YouTube Adsense Para kazanma başvurum neden red verildi?

Para Kazanma Başvurusu red yediyse Youtube gerçek kişisi tarafından yapılan incelemelerde YouTube kanalınızın önemli bir bölümünde, YouTube politikaları ve yönergelerine uymadığı sonucuna varılmıştır. Sonraki adımlar hakkında bilgi edinmek için bu makaledeki diğer sorulara bakın.

YouTube Kanalım İçin tekrar Başvuru Yapabilir miyim?

Tekrar Başvuru yapabilirsiniz. Kanalınızın Reddedilmeyle ilgili e-postayı aldıktan 30 gün sonra başvurabilirsiniz. Tekrar başvurmadan önce kanalınızda bazı değişiklikler yapıp hatalarınızı gidermeniz gerekmektedir aksi taktirde tekrardan para kazanma yani YouTube Adsense Başvurunuz Reddedilecektir...

YouTube para kazanma Başvurumu güçlendirmek için neler yapabilirim?

YouTube Kanalınızda değişiklik yaptıktan sonra para kazanabileceğinize dair garantisi yoktur, Ancak kanalınızı programa uygun hale getirmenize yardımcı olacak bazı genel yönergelerimiz mevcuttur.

  1. İtirazınızın neden reddedildiğini bildiren gmail'i okuyun. YouTube Kanalınızın hangi politikayı ihlal ettiği gmail kutunuzda açıklanmaktadır.
  2. Ardından YouTube para kazanma politikalarını ve Topluluk Kurallarını göz önünde bulundurarak içeriğinizi (videolar, başlıklar, açıklamalar, küçük resimler ve etiketler) dikkatli bir şekilde inceleyiniz.
  3. Daha sonra YouTube politikalarını ihlal eden videolarınızı düzenleyin veya silin

Yeniden başvuru yaparsanız incelemeden sorumlu YouTube ekibi, içeriklerinizi dikkatli bir şekilde tekrardan incelemektedir. Bekleme süreciniz tamamlandığında sizi e-posta ile bilgilendirilir. (yaklaşık bir ay sürer). Başvurunuzun durumunu para kazanma sayfasından da kontrol edebilirsiniz.

Yavaştan yayınımızın sonuna gelelim bu dersimize katıldığınız için teşekkürler, bir sonraki eğitimimizde görüşmek üzere, bu arada bizi  İnstagram veya Facebook'dan takip etmeyi unutma! ders duyurularımız oradan olacaktır bu sayede haberdar olabilirsin!

İnstagram Adresim : Tıkla

Facebook Grubumuz : Tıkla

YouTube Kanalımız : Tıkla

Asıl kanalım : Tıkla

Asıl Sitem : Tıkla

YouTube, Youtube egitim, Youtube eğitim, web egitim, web eğitim, web hocan, webhocan, YouTube eğitim seti, youtube egitim seti, youtuber olma, youtube ilk kanal açıldıgında ne yapmalıyız, youtuberlik egitimi, youtuberlik egitim seti, YouTube etiket, youtube etiket sitesi, vidiq, keywordtool, keywordtool YouTube etiket, youtube etiket yapma, youtube trend aramalar, youtube seo, youtube para kazanma, youtube tekrarlanan içerik, youtube tekrarlanan içerik reddi, tekrarlanan içerik reddi, tekrarlanan içerik reddi nedir,

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski