İş Çıkışı Yapabileceğiniz İş Fikirleri - İnternetten Para Kazanma

   İş Çıkışı Yapabileceğiniz İş Fikirleri - İnternetten Para Kazanma

Artık çoğu kişi internetten para kazanmanın yollarını daha da fazla araştırmaya başladı. Eğer bir işyerinde çalışıyorsanız ve ek gelir kaynağına ihtiyacınız varsa bu yayın tam size göre, sizde iş çıkışlarında internetten para kazanabileceğiniz platformların olduğunu biliyor muydunuz? İnternetten para kazanmak istiyorsanız İşte detaylar...

Anket Çözerek Para Kazanma

Telefondan anket çözerek para kazanabileceğiniz birçok site, firma, kuruluş bulunmakta. Kolay bir şekilde basit anketleri çözerek internetten para kazanabilirsiniz.

Anket çözerken dikkat etmeniz gereken şeylerden bazıları, gerçek bilgilerinizi vermeyin. Katılmış olduğunuz anket bilgileri kaydedilir ve diğer firmalara satılır bunun sonucunda karşınıza istemediğiniz reklamlar telefonunuza istemediğiniz mesajlar gelebilir.

Anket çözerken bir diğer dikkat etmeniz gerek şey ise genel şeçenekler girmektir. Örneğin Mersin'de yaşıyorsanız kendinizi İstanbul'da göstermeniz daha mantıklı olaraktır. Bunun nedeni daha fazla anket gelmesi içindir.

Bazı Anket Çözme Siteleri:

  • Napolyon
  • i-Say
  • Toluna
  • Mobrog

2. El Eşya Alıp Satarak Para Kazanma

Öncelikle sizlere 3 tane güvenilir platformlar sunduk. Bu platformlardan birini veya hepsini kullanabilirsiniz, en güvenilir platformlar arasında yer alan "Dolap" "Sahibinden" ve "Letgo" uygulamalarını kullanarak sizde güvenilir işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu uygulamalardan birine girip kayıt olduğunuzu varsayıyoruz. Bu işlemden sonra artık kendinize göre bir ürün belirleyebilirsiniz. Örnek olarak bir "Klavye" ürünü çoğu yerde alım-satım işlemi bulunduran ve birçok kişinin ilgisini çeken bir üründür. Bir platforma girip "Klavye" yazarak veya oyuncu klavyesi yazarak sizlerin bütçesine uygun ve hasarsız olan bir klavye bulmanız gerekmektedir. Bunun nedeni eğer hasarlı veya güzel görünmeyen bir klavye varsa bu kullanıcıların dikkatini çekmez.

Klavyeyi aldığınızı varsayıyoruz klavyeyi aldıktan sonra sizlere belirttiğimiz 3 tane platformda da klavyenizi ekleyin 3 platformda klavyenizi ekledikten sonra daha fazla müşteri sizlerin ürününüzü görecektir. Bu işlemden sonra yapmamız gereken tek şey beklemek sizlere sorulan ürün ile ilgili soruları cevaplarsanız Bir alıcı bulabilirsiniz. Çünkü alacak olan kişi ürün ile alakalı sorular da sorar.

Ürünü sattıktan sonra artık bu yöntem ile sizde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sizlere belirttiğimiz yöntemlerin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Bu yöntemi kendi iradeniz ile yapıyorsunuz. Yani biz klavye olarak örnek gösterdiğimiz ürünü almak zorunda değilsiniz. YTD (Yatırım Tavsiyesi Değildir)

Takipçi Satarak Para Kazanmak

Bir SMM panel sitesine kayıt olup satış yapabilirsiniz. Yapmanız gerekenler:

  • Bir topluluk bulun veya gruplara katılın
  • Bu grupların konusu takipçi veya hesap alım-satım olsun.
  • Satacağınız takipçileri SMM panelden ucuz bir fiyat ile alın
  • Alıcınıza kazancıda kendiniz belirleyebilirsiniz
  • Ödemelerinizi aracı ile yapmanızı öneririz ama eğer alıcınıza güveniyorsanuz direk alıcınızdan ödemeyi hesabınıza alabilirsiniz.

Video izleyerek, Abone Olarak, Takip Ederek Para Kazanma

Abone kasma sitelerine veya takipçi arttırma sitelerine girin ve kayıt olun. Çoğu site coin (puan) yöntemi ile çalışır bu coinleri abone olarak takip ederek veya video izleyerek kazanabilirsiniz.

Puanları biriktirdikten sonra ₺'ye çevirebilirsiniz örnek olarak 1000 puan 1₺ gibi puanları ₺'ye çevirdikten sonra paranızı Papara İninal.... Hesabınıza Çekebilirsiniz.

Görev Yaparak Para Kazanma

Görev yaparak para kazanma en yaygın internetten para kazanma yöntemlerinden biridir. Sadece 1 siteye odaklı değil birkaç tane farklı görev yap para kazan sitesi kullanarak ek gelir kazanabilirsiniz. Bildiğiniz bir görev yap para kazan sitesi yoksa Youtube platformundan Sızdırılmam kanalını ziyaret ederek beğendiğiniz sitelerden kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

Görev yaparak para kazanmak oldukça basittir sadece yapmanız gereken güvenilir bir siteye kayıt olmak sonrasında orda istenilen görevleri yapmak bu görevleri yaptığınızda alacağınız ücret altında yazar, görev yaptıktan sonra onay aşamasına düşer ve bakiyeniz eklenir bakiyeniz belli bir düzeye ulaştıktan sonra para çekebilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaptığınız için Teşekkürler!

Daha yeni Daha eski